Ce facem

QUADRO ART are ca obiect principal de activitate CREATIE ARTISTICA-LUCRARI DE SCULPTURA MONUMENTALA. In cadrul atelierului QUADRO STUDIO se pot realiza FIGURI PERSONALITATI, MEMORIALE, STATUI, ANSAMBLURI MONUMENTALE DE EXTERIOR, FANTANI ALEGORICE, SCULPTURA ARHITECTURALA, in special din BRONZ.
Toate lucrarile noastre sunt atent elaborate cu incadrare in tema propusa, proiectare si design 3D, machetare, realizare si transpunere in material definitiv.
In cadrul QUADRO ART functioneaza:

  1. QUADRO STUDIO – atelierul de sculptura monumentala, avand o dotare profesionala excelenta, pentru lucrari finite de o inalta calitate artistica si cu respectarea proceselor tehnice. De la machetare, realizare, transpunere in material definitiv si pana la amplasarea monumentului (memorial, statuie, ansamblu sculptural, etc), avem capacitatea necesara de atingere a standardelor propuse, artistice si tehnice.
  2. QUADRO PROJECT – departamentul de proiectare conceptuala 3D a lucrarilor care urmeaza a fi realizate in atelierul de sculptura. De asemenea in cadrul QUADRO PROJECT se realizeaza proiecte de urbanizare a spatiilor publice de exterior folosind SCULPTURA ARHITECTURALA ca element de innobilare vizuala si revitalizare.

SCULPTURILE DE FOR PUBLIC sunt in centrul activitatii QUADRO ART, in special cele care reprezinta o poveste demna de a fi adusa in contemporan. Ne propunem ca orice sculptura monumentala care aduce in memoria publica personalitati, personaje si episoade istorice – prin expresivitate sa aiba impactul emotional pe masura a ceea ce reprezinta.

Echipa

Nicu – dep. sculptura
Cristian – dep. arhitectura, proiectare
Alexandru Nicolae – dep. design
Marius – logistic, tehnic
Laura – administrativ